Har du lyst til at dyrke atletik, så er du kommet det rigtige sted hen.

Atletik er en idrætsgren som af består af et antal løbe-, spring- og kastediscipliner. Ordet atletik stammer fra det græske ord athlos, som betyder konkurrence.

Atletik var på programmet under de første antikke olympiske lege 776 f.Kr.. Flere af atletikkens discipliner er af antik oprindelse og blev, i konkurrencemæssig udformning, grundlagt i det antikke Grækenland. Men til forskel fra nutidens praksis udførte de græske atleter deres øvelser fuldkommen nøgne.

Atletik var en af de idrætsgrene, som kom med på programmet, da de moderne olympiske lege startede i 1896. Kvinder deltog første gang i legene i 1928 i Amsterdam. Atletik har været en del af OL-programmet siden.

Atletik i moderne tid bliver oftest arrangeret på et atletikstadion med en 400 meter lang løbebane. Disciplinerne kast og spring udføres i banens inderkreds. Der findes også landevejs-, gade- og crossløb som arrangeres udenfor atletikstadion.

Træningstider kan du se under: "Træningstider".

Om sommeren træner vi på Glostrup stadion, hvor det primært er teknik, vi træner.
Om vinteren træner vi på Vestervangskolen, hvor det primært er udholdenhedstræning og styrketræning.

Du dukker bare op 5 min. før start tidspunkt det pågældende sted.

Læs vejledning til indmelding: her/cms/clubgicatletik/ClubImages/gic_regi_2016_2.pdf

Når du skal stille op til stævner, skal du have klubtøj på.
Se under: "Klubtøj".

Har du spørgsmål til klubben?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam consequat sit amet mauris sed condimentum. Ut vel convallis mi. Fusce vitae magna rutrum, auctor metus vitae, consectetur nisi. Nullam molestie at diam scelerisque scelerisque. Mauris at est urna. Aenean nisi lectus, accumsan a varius eu, lacinia eget mauris.

Vores sponsorer