Kontingentsatser 2017:

Træningsmedlem: 400,- kr. halvårligt
          Motionist 400,- kr. halvårligt
     Passiv 100,- kr. halvårligt

Træningsmedlem: Du kan være træningsmedlem, hvis du er aktiv i en anden atletikklub, eller hvis du er aktiv medlem af en anden forening under GSI (Glostrup samvirkende idrætsforening).
Motionist: Du er motionist, hvis du ikke er aktiv medlem - altså deltager i stævner - og hvis du bruger enten stadion eller vægtlokalet.

Kontingent betales via Klubmodul. Her tilknytter du dig "et hold". Du betaler kontingent senest d. 31. januar og senest d. 31. juli hvert år.

Har du spørgsmål til klubben?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam consequat sit amet mauris sed condimentum. Ut vel convallis mi. Fusce vitae magna rutrum, auctor metus vitae, consectetur nisi. Nullam molestie at diam scelerisque scelerisque. Mauris at est urna. Aenean nisi lectus, accumsan a varius eu, lacinia eget mauris.

Vores sponsorer